Свято-Благовіщенський собор у Коростишеві відзначив своє Престольне торжество!

07.04.2021

7 квітня 2021 року, свята Православна Церква молитовно і свято шанує торжество Благовіщення Пресвятої і Преблагословенної Діви Богородиці. Своє храмове і престольне свято цього дня відзначає величний Свято-Благовіщенський собор міста Коростишів. З нагоди торжества у соборі було звершено святкову Божественну літургію Іоанна Златоустого великопостовим уставним чином.

Очолив богослужіння митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим. Владику яскраво і привітно зустріли найменші прихожани храму, які запросили Високопреосвященнішого митрополита на звершення літургії. Архіпастирю співслужив архієпископ Бучанський Пантелеймон, а ще благочинний Коростишівського округу, настоятель собору архімандрит Яків (Шумов), духовенство благочиння та гості у священному сані.

Завершилось богослужіння настановчим словом митрополита Никодима. Його Високопреосвященство привітав отця настоятеля та громаду храму із престольним святом, усім подякував за посильні молитви та закликав на присутніх Боже благословіння.

Прес-служба Житомирської єпархії.
























Роздiл: 
Новости Епархии