Спільна блага справа: православна толока парафіян храму ікони Божої Матері «Цілителька» м. Бердичева

20.09.2024

Спільна блага справа згуртовує. У середу 18-го вересня парафіяни храму ікони Божої Матері «Цілителька» на території Бердичівської міської лікарні провели православну толоку. Ввечері вони зайнялися благоустроєм та озелененням майданчика біля церкви.

Облаштування території навколо храму – справа важлива і відповідальна. Стараннями вірян клумби квітують на радість жителів міста із ранньої весни до пізньої осені, а ошатні дерева тішать око красою. Коли настає золота пора, вони чарують розмаїттям кольорів…

Преподобний Серафим Саровський сказав, що «…немає краще послуху, як послуху в Церкві». На пожертви парафіян були придбані саджанці туї та кущики хризантем. Вересневого вечора середи люди працювали не покладаючи рук. Скопували землю, носили воду, прибирали та облагороджували навколишню територію, яка спільними зусиллями незабаром змінилася на краще. У святому місці й робота йде на лад!

Разом з усіма працював клірик Свято-Миколаївського собору протоієрей Роман Натальчук. Настрій був піднесений, надихали тепла погода, благі наміри та прагнення, почуття єдності і розуміння того, що всі трудяться на славу Божу. Попереду – наступні кроки, роботи триватимуть далі.

Прикладаючи свою руку до посильного благодіяння храму Божому, ми здобуваємо мир у душі та вносимо свою частинку у добру справу. Господь віддасть сторицею кожному за ділами його…

Пресслужба Бердичівського благочиння Житомирської єпархії УПЦ.



Роздiл: 
Новости Благочиний