Митрополит Никодим взяв участь в щорічному Балі Благодійників 2019!

08.11.2019

8 листопада 2019 року, у Житомирському технологічному коледжі відбувся щорічний урочистий Бал Благодійників 2019. Цей захід проводиться кожного року з ініціативи Богдана Купчинського, який є Головою Житомирської міської дитячої громадської організації "Все робимо самі". Метою свята став девіз "Добро творити Легко".

На запрошення організатора, Бал Благодійників відвідав митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим. Особливістю цьогорічного дійства стала церемонія урочистого відкриття алеї зірок - головних благодійників, що дарують радість дітям. Серед усіх вмонтованих зірок - зірка благодійника митрополита Никодима, адже Владика завжди намагається допомагати діткам у їхніх потребах.

Під час актової і концертної частини Балу митрополит Никодим мав можливість звернутись до присутніх. Владика зазначив важливість у житті людини таких якостей як милосердя, любов і допомога ближньому, особливо якщо мова йде про діточок. Також архіпастир подякував організаторам та усім, хто прийшов на свято.

Пресс-служба Житомирської єпархії.





























Раздел: 
Новости Епархии